Veel gestelde vragen en tips

Onze bruiloft dj’s verzorgen al meer dan 10 jaar de muziek op bruiloften door heel Nederland en hebben dan ook al heel wat meegemaakt. Op deze pagina hebben we de beste tips van onze bruiloft dj’s voor je verzameld en geven we antwoord op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet bij? Neem gerust contact met ons op, we staan je graag te woord!
 

Hoe verloopt de procedure als ik een bruiloft dj wil boeken?

De makkelijkste manier is als volgt:

  • Vul het offerteformulier op onze contactpagina in
  • Je ontvangt op werkdagen binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • We plaatsen tevens een optie zodat je 14 dagen de tijd hebt om te besluiten of je ons wilt boeken
  • Als je ons wilt boeken ontvang je een contract waarin alle afspraken duidelijk zijn vastgelegd
  • De factuur ontvang je pas 30 dagen voor het feest en als je wilt mag je de helft achteraf betalen

Je kunt natuurlijk ook gewoon bellen of mailen, we staan je graag te woord!
 

Wat is een optie?

Een optie wil zeggen dat we jullie feestdatum voor een periode van 14 dagen blokkeren in onze agenda. Je kunt dan even rustig nadenken over ons aanbod zonder dat je het risico loopt dat we opeens volgeboekt zijn.

Om een optie te plaatsen hoef je alleen het offerteformulier op onze contactpagina volledig in te vullen. Een optie is volledig kosteloos en vrijblijvend en kan geplaatst worden tot uiterlijk 30 dagen voor je feestdatum.
 

Kunnen we van tevoren onze (muziek)wensen bespreken met de dj?

Uiteraard, jullie bruiloft dj neemt enkele dagen voor het feest telefonisch contact op om jullie (muziek)wensen te bespreken. Als jullie een aantal specifieke nummers of artiesten willen horen kun je dat ook per e-mail aan ons doorgeven.
 

Is alles inbegrepen bij de prijzen op deze website of komen er nog kosten bij?

De genoemde prijzen zijn in principe all inclusive, inclusief reiskosten door heel Nederland en 21% BTW. Alleen eventuele parkeerkosten, tolwegen en andere onvoorziene kosten zijn niet inbegrepen.

Deze prijzen zijn helaas niet geldig voor bruiloften die op de waddeneilanden plaatsvinden. Neem in dat geval even contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.
 

Mijn feestlocatie is alleen per trap bereikbaar of er zijn andere obstakels. Is dat een probleem?

Meestal wel. Al onze apparatuur zit in grote kisten met wieltjes eronder omdat dit te zwaar is om te tillen. Als jullie feestlocatie alleen per trap bereikbaar is of wanneer er sprake is van andere obstakels zoals grind of zand kunnen we de kisten niet rijden en is het vaak noodzakelijk een sjouwhulp in te huren. Dit brengt helaas extra kosten met zich mee.
 

Kunnen we van tevoren gaan kijken tijdens een feest?

Dat is helaas niet mogelijk. Jullie willen waarschijnlijk geen vreemden op jullie feest, en dat geldt uiteraard ook voor andere bruidsparen. Jullie zijn wel van harte welkom op ons kantoor in Waalre voor een persoonlijke kennismaking, en ook ons videofragment op YouTube geeft een goede indruk van wat je kunt verwachten.
 

Mijn feest duurt korter dan de genoemde 5 uur. Krijg ik korting?

Helaas niet, we kunnen de betreffende dj en apparatuur die avond namelijk niet meer ergens anders inzetten.
 

Hebben we een ceremoniemeester nodig?

Wij adviseren altijd iemand te vragen om op te treden als ceremoniemeester. Uiteraard regelen jullie zelf alles omtrent jullie bruiloft maar op de grote dag zelf is het erg prettig om iemand te hebben die alles regelt en problemen oplost als dat nodig is.

Diegene is dan ook het aanspreekpunt voor ons en de mensen van de locatie en/of catering, zodat jullie niet met ieder ditje en datje worden lastig gevallen. Als er echt iets is kan hij of zij natuurlijk altijd even met jullie overleggen.
 

Hoe moet ik omgaan met stukjes?

Op veel bruiloften ontkom je als bruidspaar niet aan enkele stukjes van familie en vrienden, dat hoort er nu eenmaal bij. Jullie ceremoniemeester is de aangewezen persoon om de stukjes in te plannen.

Zorg wel dat alle stukjes aan het begin van de avond gedaan worden, als de dansvloer eenmaal lekker vol staat is het zonde als we de muziek moeten stoppen voor een stukje. Daarnaast is het ook verstandig van tevoren aan jullie gasten te melden dat stukjes welkom zijn (of juist dat stukjes niet welkom zijn!), maar dat ze niet te lang mogen duren. Stukjes van een half uur zijn echt te lang!

Welkom bij BruiloftDj.net! Wij verzorgen de beste bruiloft dj's en de mooiste drive-in-shows door heel Nederland en zorgen samen met jullie en jullie gasten voor de mooiste afsluiting van jullie mooiste dag!

Draai je telefoon a.u.b. in de landscape stand om onze website te bekijken.