Contact en offerte aanvragen

Op deze pagina vind je onze contact- en bedrijfsgegevens. Indien je direct een vrijblijvende optie wilt plaatsen kun je gebruik maken van het offerteformulier onderaan deze pagina. Je ontvangt op werkdagen binnen 24 uur een reactie van ons.
 

BruiloftDj.net
040 848 80 69
info@bruiloftdj.net

 
Je kunt ons telefonisch bereiken op maandag tot en met donderdag van 09:00 tot 22:00 en op vrijdag en zaterdag van 13:00 tot 17:00.

Voor zeer dringende zaken kun je ons ook buiten deze openingstijden bereiken op 06 46 32 39 70. Als je een e-mail stuurt kun je op werkdagen binnen 24 uur een reactie van ons verwachten.

BruiloftDj.net is onderdeel van YourLiVe entertainment, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 17155648. Ons BTW nummer is 142864985B01. Betalingen ten name van YourLiVe entertainment op rekening 1037.09.924 (Rabobank). Op alle offertes en overeenkomsten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

 

Offerte aanvragen en optie plaatsen

Als je een vrijblijvende optie wilt nemen op onze bruiloft dj show verzoeken we je vriendelijk onderstaand formulier in te vullen. Je ontvangt op werkdagen binnen 24 uur een vrijblijvende offerte en hebt vervolgens 14 dagen om te besluiten of je ons wilt boeken voor je bruiloft. Lees meer over deze procedure.

Jullie gegevens

Jullie naam

Jullie telefoonnummer

Jullie Email adres

Datum van jullie feest

Hoe laat komen de gasten?

Hoe laat is het feest afgelopen?

Hoeveel gasten komen er ongeveer?

Weten jullie al welke set jullie willen?

Wat is de naam en plaats van jullie feestlocatie?

Wat zijn jullie (muziek)wensen?

Welkom bij BruiloftDj.net! Wij verzorgen de beste bruiloft dj's en de mooiste drive-in-shows door heel Nederland en zorgen samen met jullie en jullie gasten voor de mooiste afsluiting van jullie mooiste dag!

Draai je telefoon a.u.b. in de landscape stand om onze website te bekijken.