Bruiloft dj show set 2

bruiloftdj

  • Een uitstekende geluidsinstallatie tot ongeveer 150 gasten
  • Een sfeervolle lichtshow met 8 gekleurde LED discospots
  • Ons schitterende verlichte LED meubel
  • Een ervaren allround bruiloft dj met een uitgebreide muziekcollectie
  • Maximaal 5 uur feest (verlenging tegen meerprijs mogelijk)

Deze bruiloft dj show kost € 575,00 inclusief reiskosten en BTW*

Zoek je een gezellige bruiloft dj maar wil je niet dat de zaal getransformeerd wordt tot een complete discotheek met allerlei flitsende lampen en veel te harde muziek? Dan is set 2 van onze bruiloft dj show de juiste keuze voor jullie!

Deze set beschikt over een uitstekende geluidsinstallatie tot ongeveer 150 gasten die ook op een wat lager volume prima klinkt. Vooral aan het begin van de avond hoeft de muziek immers nog niet al te hard te staan, de gasten willen ook even bijkletsen. Na jullie openingsdans (of andere opening) gaat de volumeknop natuurlijk wel wat hoger want het is wel een feest dus er mag gedanst worden!

Voor de lichtshow geldt vrijwel hetzelfde verhaal. Aan het begin van de avond staat onze verlichting gedimd aan om een romantische sfeer te creëren, maar later op de avond kunnen onze LED discospots knipperen op de maat van de muziek in allerlei vrolijke kleuren. Ons meubel is mee geprogrammeerd met de discospots en kan dus ook allerlei kleuren aannemen.

De muziek wordt verzorgd door een enthousiaste bruiloft dj die een uitgebreide allround muziekcollectie bij zich heeft. Op de meeste bruiloften draaien we een swingende mix van allerlei muziekstijlen door elkaar, voor ieder wat wils dus. Je ouders, ooms en tantes kunnen lekker stijldansen op een gezellige foxtrot of uit hun dak gaan op de beste disco classis, terwijl jullie en jullie vrienden de dansvloer bestormen bij het horen van de grootste hits van de jaren 90 tot nu.

Vanzelfsprekend weet onze bruiloft dj prima in te schatten welke muziek hij moet draaien, dus als er veel jeugd is zal de nadruk meer op modernere muziek liggen en als de gemiddelde leeftijd wat hoger is zal de rode draad meestal ook gevormd worden door wat oudere muziek. Verzoekjes zijn wat ons betreft altijd welkom, en als jullie zelf specifieke (muziek)wensen hebben houden we daar uiteraard graag rekening mee. Het is immers jullie feest!

Set 2 vormt met zijn sfeervolle, maar niet te heftige lichtshow een prima basis voor een geslaagd feest. Er is rekening gehouden met alles wat we tijdens een gemiddelde bruiloft meemaken; zo hebben we een draadloze microfoon bij voor speeches en stukjes, een cd-speler en zelfs het juiste kabeltje om een laptop of beamer op onze installatie aan te sluiten.

 

bruiloft dj huren

 

terug naar het overzicht van alle sets

 

* De genoemde prijs is inclusief reiskosten door heel Nederland met uitzondering van de waddeneilanden. Onvoorziene kosten zoals tolwegen en parkeerkosten worden op basis van nacalculatie in rekening gebracht. Op- en afbouw is bij de prijs inbegrepen en gebeurt buiten de genoemde 5 uur feest.

Welkom bij BruiloftDj.net! Wij verzorgen de beste bruiloft dj's en de mooiste drive-in-shows door heel Nederland en zorgen samen met jullie en jullie gasten voor de mooiste afsluiting van jullie mooiste dag!

Draai je telefoon a.u.b. in de landscape stand om onze website te bekijken.