Bruiloft dj show met dance pakket

Bruiloft Dj met dance pakket

  • Een uitstekende geluidsinstallatie tot ongeveer 150 gasten
  • Een uitgebreide lichtshow met 8 gekleurde LED discospots,
    2 scanners (bewegend licht), rook en 1 extra effect naar keuze
  • Ons schitterende verlichte LED meubel
  • Een ervaren allround bruiloft dj met een uitgebreide muziekcollectie
  • Maximaal 5 uur feest (verlenging tegen meerprijs mogelijk)

Deze bruiloft dj show kost € 695,00 inclusief reiskosten en BTW*

Moet jullie bruiloft een echt knalfeest worden met een stevige geluidsinstallatie en een spetterende lichtshow?
Dan is het dance pakket de juiste keuze voor jullie!

De geluidsinstallatie bij deze set is geschikt tot ongeveer 150 gasten en klinkt perfect op ieder volume. Terwijl jullie gasten binnenkomen draait jullie bruiloft dj alvast wat rustige muziek op achtergrond volume en staat de lichtshow op een sfeervol standje met romantische kleuren.

Na de openingsdans gaat de volumeknop echter omhoog en gooit de bruiloft dj de lekkerste floorfillers door de speakers. Stampende disco classics, de lekkerste dance uit de jaren 90 en zero’s en natuurlijk de grootste knallers uit de huidige top 40, het kan allemaal voorbijkomen tijdens jullie bruiloft (al zijn jullie natuurlijk degenen die bepalen welke muziek wel en niet gedraaid wordt).

Ook de lichtshow gaat na de openingsdans op standje discotheek. Al onze verlichting is voorzien van de nieuwste LED techniek waardoor deze allerlei kleuren kan aannemen, wat zorgt voor een lekker afwisselende lichtshow. Het dance pakket is bovendien voorzien van 2 scanners (bewegend licht) die gekleurde lichtbundels door de hele zaal bewegen. Een krachtige rookmachine zorgt ervoor dat deze lichtbundels goed zichtbaar zijn.

Ten slotte is er nog 1 extra effect naar keuze inbegrepen bij deze set. Standaard is dat een moonflower (een effect dat zorgt voor bewegende figuren op de dansvloer) maar je kunt ook kiezen voor een spectaculaire laser, een stroboscoop (zeer felle, snel flitsende witte lamp), een blacklight (hiermee licht alle witte en fluoriserende kleding fel op) of een nostalgische spiegelbol.

Om het helemaal af te maken wordt deze set afgewerkt met een zwart achtergronddoek achter de discotheek.

 

bruiloft dj huren

 

terug naar het overzicht van alle sets

 

* De genoemde prijs is inclusief reiskosten door heel Nederland met uitzondering van de waddeneilanden. Onvoorziene kosten zoals tolwegen en parkeerkosten worden op basis van nacalculatie in rekening gebracht. Op- en afbouw is bij de prijs inbegrepen en gebeurt buiten de genoemde 5 uur feest.

Welkom bij BruiloftDj.net! Wij verzorgen de beste bruiloft dj's en de mooiste drive-in-shows door heel Nederland en zorgen samen met jullie en jullie gasten voor de mooiste afsluiting van jullie mooiste dag!

Draai je telefoon a.u.b. in de landscape stand om onze website te bekijken.