Bruiloft dj show set 1

Bruiloft dj set 1

  • Een uitstekende geluidsinstallatie tot ongeveer 60 gasten
  • Een compacte lichtshow met 4 gekleurde LED discospots
  • Ons schitterende verlichte LED meubel
  • Een ervaren allround bruiloft dj met een uitgebreide muziekcollectie
  • Maximaal 5 uur feest (verlenging tegen meerprijs mogelijk)

Deze bruiloft dj show kost € 515,00 inclusief reiskosten en BTW*

Vieren jullie je bruiloft lekker intiem bij jullie thuis of in de tuin? Dan is set 1 van onze bruiloft dj show de juiste keuze voor jullie!

Set 1 is lekker compact zodat hij niet teveel ruimte inneemt, jullie gasten moeten er immers ook nog bij. Desondanks is het wel een volwaardige bruiloft dj show, inclusief een kleine maar sfeervolle lichtshow die bestaat uit 4 LED discospots en ons schitterende verlichte LED meubel.

Zowel onze discospots als ons meubel kunnen allerlei kleuren aannemen, wat zorgt voor een lekker afwisselende lichtshow. De spots kunnen knipperen op de maat van de muziek maar ook gewoon gedimd aan staan als sfeerverlichting. Dankzij de LED techniek verbruiken ze erg weinig stroom en bovendien geven ze vrijwel geen warmte af, wat ze erg geschikt maakt voor gebruik in een normaal woonhuis. Indien gewenst kun je de standaard lichtshow nog verder uitbreiden met diverse extra’s.

De muziek wordt verzorgd door een ervaren bruiloft dj die begrijpt dat hij niet in een discotheek staat. De muziek hoeft dus niet op oorlogssterkte, zeker niet aan het begin van de avond. Later mag de muziek best wat harder want er moet natuurlijk wel gedanst worden, maar de gasten moeten elkaar wel gewoon kunnen verstaan.

De muziek wordt natuurlijk in overleg met jullie bepaald, het is immers jullie feest. Verzoekjes van jullie gasten zijn vanzelfsprekend ook altijd welkom.

 

bruiloft dj huren

 

terug naar het overzicht van alle sets

 

* De genoemde prijs is inclusief reiskosten door heel Nederland met uitzondering van de waddeneilanden. Onvoorziene kosten zoals tolwegen en parkeerkosten worden op basis van nacalculatie in rekening gebracht.  Op- en afbouw is bij de prijs inbegrepen en gebeurt buiten de genoemde 5 uur feest.

Welkom bij BruiloftDj.net! Wij verzorgen de beste bruiloft dj's en de mooiste drive-in-shows door heel Nederland en zorgen samen met jullie en jullie gasten voor de mooiste afsluiting van jullie mooiste dag!

Draai je telefoon a.u.b. in de landscape stand om onze website te bekijken.